Store

Victoria e-trekking 5.7 h

Art.nr. 00000
€2 199.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Victoria

Trekking e-bike met groot actieradiusbereik, BOSCH “Active Line” aandrijving en 7-speed naafversnelling met vrijloop en gesloten kettingkast

Als je graag rustig en zorgeloos in de stad fietst, kijk dan eens naar de eTrekking 5.7 H van Victoria. De fiets heeft een prettige zithouding en een comfortabel Selle Royal zadel wat zorgt voor een ontspannen fietsrit. De in het Midden geïntegreerde Bosch motor biedt ondersteuning bij een snelheid tot 25 km/u. Je hebt maar liefst 4 ondersteuningsniveaus. Met de 400Wh meer dan voldoende capaciteit voor je dagelijkse ritten.
De 7 versnellingen van Shimano zorgen samen met de motor altijd voor de juiste verhouding voor moeiteloos trappen. Met de Victoria eTrekking 5.7 H kom je altijd veilig tot stilstand met de Hydraulische velgremmen. De schakel- en remkabels zijn allemaal netjes weggewerkt in het frame.
Deze fiets is uitgerust met de Bosch Active Line motor van Bosch en biedt een krachtige ondersteuning tot 25 km/u. De 500 Wh accu zorgt voor een lange en betrouwbare actieradius.


Bewaar dit product voor later